dimarts, 11 d’octubre del 2011

Menú de Cap d'Any

MENÚ DE CAP D’ANY
2011
PER PICAR:
Torradeta d’escalivada amb formatge de cabra gratinat
Foie mi cuit d’ànec casolà a l’aroma d’armanyac
Caneló de salmó i formatge fresc
Petits canapès
..................................
Plat de marisc fred amb les seves salses:
Llagostins
Escamarlans
Navalles
Petxines
Musclos
..................................
Espatlleta de xai rostida al vi blanc del Priorat
o
Llenguado al forn acompanyat de verduretes
..................................
Tulipa del Pla de Sant Tirs amb sorbet de gintònic
..................................
Neules i torrons

LA NOSTRA BODEGA:
Raïmat chardonay blanc  (Costers del Segre)
Ramon Bilbao  criança  (Rioja)
Cava Raïmat brut chardonay  (Costers del Segre)

RAÏM, COTILLÓ 
FESTA I GRESCA 

70€  (IVA inclòs)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada